У столиці Туреччини покажуть документальні фільми-новели «Культура проти війни»

У столиці Туреччини покажуть документальні фільми-новели «Культура проти війни»

Укрінформ
В Анкарі 27 серпня відбудеться показ документальних фільмів-новел «Культура проти війни».

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

Кінопоказ короткометражних фільмів українською мовою з турецькими субтитрами «Культура vs війна» відбудеться о 20.00 у кав’ярні WOC Söğütözü. 

Показ організовує Українська спілка в Анкарі спільно з асоціацією «Дивись українське!» та посольством України в Туреччині. 

Показ фільмів-новел є частиною комплексного проєкту «Culture vs War», ініційованого Асоціацією «Дивись українське!» задля фіксації та донесення правди про війну РФ проти України через історії боротьби відомих митців, що пішли до лав ЗСУ, та діячів культури, що займаються активною волонтерською діяльністю.

Читайте також: В Анкарі до Дня Незалежності відкриють виставку картин українських художників

Фільми розповідають світу про цінності та сенси української культури, що допомагають українцям чинити гідний опір агресору, і українських митців, які поставили творчість на паузу, щоб захищати Україну.

Проєкт «Культура проти війни» створений Асоціацією «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» за підтримки European Union in Ukraine, МЗС України, Фонду «МHP – Gromadi» та Компанії «Вавілон».

Нагадаємо, Асоціація українських організацій в Естонії запросила на показ документальних фільмів-новел «Culture vs War»/ «Культура проти війни», який відбудеться 25 серпня у Таллінні в рамках Українського кіноклубу в Естонії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-