Посол в Аргентині зустрівся з президенткою Києво-Могилянської фундації Америки

Посол в Аргентині зустрівся з президенткою Києво-Могилянської фундації Америки

Укрінформ
Посол в Аргентині Юрі Клименко провів зустріч з Мартою Фаріон – президенткою Києво-Могилянської фундації Америки, американською юристкою, відомою активісткою українсько-американської громади.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

Під час зустрічі йшлося про зміцнення позицій України в Латинській Америці та протидію фейковим новинам російської федерації в регіоні

Також сторони обговорили розбудову співпраці в освітній сфері та посилення культурно-гуманітарної присутності України в Аргентині.

Нагадаємо, раніше президентка Києво-Могилянської фундації Америки Марта Фаріон завітала до Українського культурного товариства «Просвіта» у Буенос-Айресі. Під час зустрічі вона розповіла про поточний стан української громади в США, її організацію, інституції та проблему інклюзії нової імміграції у структурах громади.

Управа товариства «Просвіта» подякувала за можливість зустрічі, і, за традицією, гостя вписалася в Золоту книгу установи як президент Києво-Могилянської фундації Америки, як член Української Громади міста Чикаго та як віцепрезидент Світового конгресу українців (СКУ).

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-