Дитячий хор «Окаріна» з Косово підготував концерт для маленьких українців

Дитячий хор «Окаріна» з Косово підготував концерт для маленьких українців

Відео
Укрінформ
Дитячий хор «Окаріна» з Косово підготував концерт для усіх маленьких українців, зокрема, заспівав пісню «Ukraine is Your Land», написану на підтримку українських дітей та для засвідчення єдності з усіма українцями.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі хору.

Музичне відео концерту з залученням балетної хореографії було відзняте у фортеці Прізрен. У пісні «Ukraine is Your Land»згадуються Карпати, Дніпро, Чорне море і висвітлюється тема боротьби українського народу за свою землю, свободу та незалежність.

Виконавчим продюсером відео виступив американець Беніто Марес, який започаткував проєкт «Подарунок для дітей України». Він також є автором пісні «Україна – твоя земля», яка була включена до концерту. Директорка хору – Елікона Гісай Шала. Під її керівництвом «Окаріна» виступає на різних концертних майданчиках в Косово. 

«Наш хор підготував спеціальну патріотичну пісню для народу України. «Україна – твоя земля» за авторством Беніто Мареса і нагадує, чому пересічні громадяни продовжують давати відсіч російській агресії, щоденно проходячи через тяжкі випробування і втрати. Ця композиція – про Дніпро, Карпати, Чорне море, красу українських полів та неба, їх безмежну свободу, – тобто про все те, що є дорогим серцю кожного українця. Ми сподіваємося, що ця пісня принесе трохи світла та розради в життя. Адже наш народ також пройшов крізь неймовірно руйнівну війну в минулому, тому ми розуміємо, наскільки важливо підтримувати один одного», – повідомила Елікона Гісай Шала, керівниця дитячого хору «Окаріна».

Серед інших композицій маленькі косовари також заспівали «Щедрика» в обробці Миколи Леонтовича.

Нагадаємо, на головній сцені XXVII Вселатвійського свята пісні, Великій естраді в ризькому Межа-парку, вперше в історії виконали не латиську пісню. Нею став Гімн України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-