До «Просвіти» в Аргентині завітала делегація Червоного Хреста України

До «Просвіти» в Аргентині завітала делегація Червоного Хреста України

Фото
Укрінформ
До Українського культурного товариства «Просвіта» в Буенос-Айресі завітала делегація Червоного Хреста України на чолі із заступником генерального директора Національного комітету товариства Червоного Хреста Іллею Клецковським.

Як передає Укрінформ, про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Юрій Данилишин – голова Управи УКТ «Просвіта» в Аргентині, регіональний віцепрезидент Світового конгресу українців  в Латинській Америці. 

Згідно з дописом, делегацію також супроводжували голова Київського товариства Ігор Прокопенко та Керівник відділу Інституційних зв’язків Олексій Преображенський. До них приєдналася представниця Червоного Хреста Іспанії.

«Під час візиту просвітяни мали можливість ознайомитися з діяльністю, яку проводить Червоний Хрест України, не лише в сучасному контексті, а й в історичному», – написав пан Данилишин.

Своює чергою представники «Просвіти» проінформували представників ЧХУ про інституційну діяльність Українського культурного товариства та обговорили можливість розроблення спільних проєктів.

«Шановні гості підписались в почесній книзі, також відбувся обмін подарунками, а завершився візит коротким прийомом, під час якого звучали тости за спільні проєкти та Україну», – додав голова Управи УКТ «Просвіта» в Аргентині.

Нагадаємо, посол в Аргентині Юрій Клименко зустрівся з головою уряду міста Буенос-Айрес Орасіо Родрігесом Ларретою та подякував за солідарність столиці Аргентини з Україною від початку повномасштабного вторгнення рф, за надання гумдопомоги та плідну співпрацю з українською громадою..

Фото: Юрій Данилишин / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-