Клуб українських жінок у Варшаві приєднався до заходів з нагоди Дня біженця

Клуб українських жінок у Варшаві приєднався до заходів з нагоди Дня біженця

Фото
Укрінформ
Клуб українських жінок долучився до активностей з нагоди Дня біженця, які відбулись у столиці Польщі за організації Управління Верховного комісара у справах біженців (УВКБ) ООН разом із партнерами, зокрема Українським домом.

Як передає Укрінформ, про це Клуб українських жінок (Klub Ukraińskich Kobiet) повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що цей день нагадує про важливість і необхідність підтримки та співчуття до людей, які вимушено шукають прихистку за межами рідного краю.

«Ми розповідали про все, що робить Український дім та наш Клуб зокрема. Ми показали, як проходять наші зустрічі – арттерапевтка Наталія Шумська провела експрес майстер-клас із нейрографіки. Мистецтвознавиця Лариса Бердіярова познайомила із технікою декупажу – охочі мали можливість задекорувати свічі», – йдеться в дописі.

В організації нагадали, що Клуб українських жінок організовує зустрічі шість разів на тиждень. Усі зустрічі безплатні за умови попередньої реєстрації.

Інформацію про зустрічі, анонсування подій на тиждень можна знайти на цій фейсбук-сторінці Клубу, а також у Телеграмі.

Зауважимо, що Всесвітній день біженців – це міжнародний день, призначений Організацією Об’єднаних Націй на честь біженців по всьому світу. Він відзначається щороку 20 червня і визнає силу і мужність людей, які були змушені втекти з рідної країни, щоб уникнути конфліктів чи переслідувань. Всесвітній день біженців – це нагода викликати у громадськості співчуття та розуміння їхньої біди та визнати їхню стійкість у відбудові свого життя.

Як повідомляв Укрінформ, більшість громадян Польщі (65%) і надалі хочуть допомагати українцям.

Фото: Клуб українських жінок / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-