Соліст гурту Pianoboy Дмитро Шуров виступив перед українцями в Афінах

Соліст гурту Pianoboy Дмитро Шуров виступив перед українцями в Афінах

Фото
Укрінформ
У Афінах відбувся другий музичний захід відомого українського співака, фронтмена гурту Pianoboy Дмитра Шурова.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Греції.

За повідомленням, артист виконав низку своїх відомих пісень та поділився теплою, позитивною енергетикою з гостями заходу, привезеної з України. Окрім творчого компонента, атмосфера захід була доповнена нотами живого спілкування, цікавими питаннями та життєвими історіями.

«Ми вдячні кожному українському артисту за можливість в надскладних умовах завітати до Афін та представити українську культуру до гостей заходу, а Українкам в Греції за організацію атмосферних вечорів», – подякували у Посольстві.

Раніше Дмитро Шуров на запрошення української громади провів творчу зустріч з учнями українських суботніх шкіл Афін у приміщенні організації Kivotos tou Kosmou.

Діти мали змогу поспілкуватися з артистом, поставити цікаві питання та послухати наживо пісні гурту Pianoboy.

Нагадаємо, в Афінах відбувся 5-ий Міжнародний фестиваль «Діти світу танцюють та співають задля миру», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Культурний захід був організований Товариством підтримки та розвитку культурної спадщини «Трембіта» за сприяння мерії Перістері й у співпраці з Об'єднаною українською діаспорою в Греції і Грецьким форумом емігрантів.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-