Свято останнього дзвоника відзначили в українській школі «Родовід» у Копенгагені

Свято останнього дзвоника відзначили в українській школі «Родовід» у Копенгагені

Фото
Укрінформ
В українській школі «Родовід» у Копенгагені провели Свято останнього дзвоника, на який завітали не лише учні та вчителі, а й батьки, волонтери та друзі школи – представники Посольства України та Українського душпастирства УГКЦ у Данії.

Як передає Укрінформ, про це Українська школа «Родовід» в Копенгагені повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Ми вітали працьовиту команду, що впродовж навчального року розвивала школу та навчала наших діток. А школярі своєю чергою (вже не вперше) продемонстрували, чого навчилися за рік. І наймолодші, і старші танцівники дивували ритмічними номерами, а юним акторам з театральною постановкою про «Козу Дерезу» аплодували гучно та захопливо! Гості слухали вірші та музичні історії, а потім дружньо вітали іменинників останніх місяців і насолоджувались смаколиками з солодкого столу», – йдеться в дописі.

Також учасники свята отримали сувеніри, які нагадуватимуть їм про те, що вони є частинкою «Родоводу».

Зауважується, що цьогорічне свято було особливим ще й тим, що порівняно з минулим навчальним роком кількість учнів школи зросла приблизно втричі.

«А це – ж втричі більше зусиль для організації заходу. Та хіба є щось, що не під силу нашій команді? То ж хочемо подякувати всім, хто долучився до чудової атмосфери нашого свята: і батьками, і дітлахам, а особливо волонтерам та вчителям, що допомогли організувати цей неймовірний день. Ну і звісно ж, усім гостям свята – саме Ви допомогли зробити його по-справжньому теплим та родинним! Дякуємо за неймовірний рік разом і чекаємо з новими силами після літніх канікул!», – наголосили в школі.

Нагадаємо, свято Останнього дзвоника відбулося в українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі (ОАЕ).

Фото: Українська школа «Родовід» в Копенгагені / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-