У Будапешті українці провели святковий День дітей

У Будапешті українці провели святковий День дітей

Фото
Укрінформ
Дім українських традицій Budapest разом з NestingPlay організував у столиці Угорщини День дітей, у якому взяли участь близько ста сімдесяти українських дітей і дорослих.

Як передає Укрінформ, про це Дімі українських традицій Budapest повідомив у Фейсбуці.

Програма святкового заходу, який відбувся в ігровому просторі «A Grund», була різноманітною. За допомогою досвідчених вчителів діти проходили квести, малювали, ліпили, плели з бісеру, розписували сувеніри, складали мозаїку та навіть створили мультфільми. Також був фейс-арт і настільні ігри, які дарували радість та гарний настрій.

Також організатори подбали про смачний обід, щоб ніхто не лишився голодним. Всі гості насолоджувалися смакотою та розмовами з новими та старими друзями.

Фіналом свята став конкурс талантів – діти читали українські вірші, співали пісні, танцювали. Учасники отримували призи й аплодисменти.

«Сподобалося всім присутнім – і дорослим, і дітям. Усі зібралися разом, щоб радісно провести час і відчути дружню атмосферу в чудовому місці. День Дітей в закладі «А Grund» залишив незабутні враження та спогади, які надовго запам’ятаються всім його учасникам», – поділилися враженнями в Дімі українських традицій Budapest.

Як повідомляв Укрінформ, у Будапешті діаспора провела святковий захід з нагоди Дня матері.

Фото: Дім українських традицій Budapest / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-