У рамках Українського кіноклубу в Таллінні покажуть документальний серіал «Моя війна»

У рамках Українського кіноклубу в Таллінні покажуть документальний серіал «Моя війна»

Укрінформ
Асоціація українських організацій в Естонії запросила на показ документального серіалу «Моя війна», який відбудеться 14 травня в Таллінні в рамках Українського кіноклубу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

«Цикл телевізійних документальних телепередач «Моя війна» заснований на індивідуальній розповіді людини, життя якої перевернула війна і яка розповідає цю історію своїми словами. Серіал показує надзвичайні історії звичайних людей про їх досвід війни, про мужність, стійкість, співчуття та великодушність у найважчих і небезпечних обставинах, про подолання викликів і взаємодопомогу. Він також увічнить пам’ять про страждання та представить новий погляд на війну глядачам за межами України», – йдеться в анонсі.

Режисер стрічки – Роман Барабаш, авторка ідеї – Юлія Чернявська, продюсери – Юлія Чернявська й Олег Щербина.

Показ відбудеться у неділю о 15:15 у кінотеатрі «Сипрус». Вхід вільний. Деталі доступні за посиланням.

Показ організовано Асоціацією українських організацій в Естонії спільно з Fresh Production Group.

Як повідомила Укрінформу піар-директор Асоціації українських організацій в Естонії Інна Гордієнко, ця організація вже 3 місяці поспіль знайомить українців та естонців з сучасним кіномистецтвом талановитих українських режисерів. З аншлагом пройшли покази фільмів Тараса Томенка «Будинок слово. Нескінчений роман» та Олесі Моргунець-Ісаєнко «Щедрик» тощо.

Поки що покази проходять в Таллінні, але вже є домовленість демонструвати їх в інших містах Естонії, таких як Тарту та Нарва.

За її словами, в Український кіноклуб приходять естонські політики, посли європейських країн, посол США в Естонії та представники державних органів країни (серед них Hanno Pevkur, Marko Mihkelson, George Peter).

Нагадаємо, у березні у рамках Українського кіноклубу в Естонії у кінотеатрі Sõprus у Таллінні відбувся показ документального фільму режисера Богдана Знакова «Крим. Вкрадений півострів», організований Асоціацією українських організацій в Естонії, Fresh Production Group та за підтримки Посольства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-