У Нідерландах гурт Go-A виступив на фестивалі, присвяченому Дню визволення

У Нідерландах гурт Go-A виступив на фестивалі, присвяченому Дню визволення

Укрінформ
У нідерландському місті Гертогенбос український гурт Go-A виступив на фестивалі, присвяченому Дню визволення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на першого почесного консула України в Королівстві Нідерланди Карела Бургера Дірвена.

«Гурт Go-A 5 травня виступив на фестивалі присвяченому Дню Визволення у місті Гертогенбос», – написав він.

За його словами, послухати гурт прийшли багато українців, які через війну були змушені покинути рідні домівки та знайшли прихисток у Нідерландах.

«Свобода не є самоочевидною. Дякуємо Нідерландам за всю підтримку України. Була чудова атмосфера, прекрасна музика», – написав Карел Бургер Дірвен.

Він також закликав продовжувати підтримувати та допомагати Україні.

Варто зазначити, щороку 4 травня о 20:00 двохвилинним мовчанням вшановують громадян і солдатів Нідерландів, які загинули під час війни та мирних місій після Другої світової війни.

Також щороку 5 травня в Нідерландах відзначається День визволення, коли святкують звільнення країни від німецької у 1945 році. І цей день заведено висловлювати підтримку багатьом людям у світі, які не живуть у мирі та свободі, і цього року особливу підтримку адресують українському народу.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні 2022 року український гурт Go-A провів концерти на підтримку України у чотирьох нідерландських містах – Арнемі, Хофддорпі, Бреді та Зволле, що розташоване за 120 км від Амстердама.

Фото: Go-A Band / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-