У Нідерландах гурт Go-A провів концерти на підтримку України

У Нідерландах гурт Go-A провів концерти на підтримку України

Фото, відео
Укрінформ
Український гурт Go-A провів концерти на підтримку України у чотирьох нідерландських містах -  Арнемі, Хофддорпі, Бреді та Зволле, що розташоване за 120 км від Амстердама.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

“10 вересня в місті Бреда пройшов один із концертів туру Нідерландами гурту Go-A. Під час концерту зала майданчика Mezz була переповнена та складалася з 90% нідерландської публіки”, - розповіла в коментарі Укрінформу співзасновниця креативної агенції Brand New Ukraine Світлана Бережанська, яка була цього разу на концерті українського гурту як гостя.

Вона також зазначила, що приємно вражена, наскільки зараз українська музика ціниться нідерландською аудиторією. Варто зазначити, що Brand New Ukraine займається популяризацією та промоцією української культури в Нідерландах.

“Коли ми у 2017 році робили промоцію першому концерту ОNUKA в Нідерландах, ми стикалися тоді з викликом, що українську, навіть надзвичайно якісну музику, ще тут мало знають. І хоча в кінцевому результаті зала була заповнена, все-таки тоді це було надзвичайно важко “затягти” нідерландську аудиторію. Тепер українська музика в тренді,  Україну підтримують тут. Люди співали пісні Go-A не розуміючи тексту та вигукували “Слава Україні. Героям Слава!”, - наголосила Бережанська.

Вона також підкреслила, що люди на прохання гурту Go-A масово жертвували кошти на допомогу Україні.

На концерті панувала неймовірна атмосфера дружності та підтримки України. Цю підтримку відчув також поранений воїн, герой України Андрій Сіромаха, який був присутній на концерті.  Андрій зараз перебуває на реабілітації в Нідерландах.

Віта Коваленко, волонтерка, котра опікується героєм в Нідерландах зазначила, що “для Андрія, було важливо відчути позитивні емоції, тому я організувала, щоб він попав на цей концерт і побачив підтримку нідерландців України”.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року представник України на Євробаченні гурт Go_A з піснею "SHUM" посів п’яте місце.

Міжнародний пісенний конкурс проходив з 18 по 22 травня 2021 року в Роттердамі.

Фото: Світлана Бережанська, Віта Коваленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-