У Грузії придбали медичний реанімобіль для України

У Грузії придбали медичний реанімобіль для України

Фото, відео
Укрінформ
У Грузії громадські активісти відгукнулися на заклик Посольства України та придбали для України медичний реанімаційний автомобіль.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Зауважується, що це вже другий реанімаційний автомобіль, придбаний на кошти грузинських благодійників в Україні з початку цього року. Перший - підібраний співробітниками Посольства України в Грузії був придбаний і переданий безпосередньо в Україні делегацією політичної партії «Лело для Грузії», саме в день річниці варварського вторгнення російських орд на нашу землю.

Посольство висловило вдячність пані Лані Гвінжілії та громадським активістам ГО «Популус рей», колишньому прем’єр-міністру Грузії, відомому економісту пану Ніколозу Гілаурі, учням та колективу публічної школи № 45, активістам Eco ClubGreen Life та Angeology Association of Georgia та іншим, хто долучився до придбання реанімобіля.

Нагадаємо, у Тбілісі за підтримки Посольства України в Грузії та Unite Together відбувся благодійний вечір, у рамках якого було проведено аукціон антивоєнних плакатів «Креативний спротив».

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-