У школі-гімназії у Бухаресті відбувся урочистий вечір для українських дітей та їхніх родин

У школі-гімназії у Бухаресті відбувся урочистий вечір для українських дітей та їхніх родин

Укрінформ
Керівництво румунської школи-гімназії Waldorf (Scoala Gimnaziala Libera Waldorf) у Бухаресті організувало урочистий вечір для українських дітей, які навчаються у цій школі, та їхніх родин з України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Румунії.

«Під час урочистого вечора українські школярі презентували учням, родинам учнів та вчителям школи українські пісні та вірші. Відбувся показ інтерактивної презентації, яка ознайомила учасників заходу з Україною, ключовими віхами історії нашої держави, культурними особливостями, багатою кухнею тощо», – йдеться в дописі.

Урочистий вечір продовжився частуванням українськими стравами та неформальним спілкуванням батьків, учнів та викладачів гімназії.

«На запрошення керівництва гімназії Waldorf, участь у заході взяли представники Посольства, які висловили вдячність Директору та колективу гімназії Waldorf за вагому допомогу для українських дітей, а також передали книжки та науково-практичні видання українською, румунською та англійською мовою для бібліотечного фонду гімназії» – розповіли у диппредставництві.

За повідомленням, наразі в гімназії Waldorf навчаються загалом вісім дітей з Київської та Дніпропетровської областей. Освітній заклад покриває всі витрати на навчальний процес.

Нагадаємо, у Румунії діаспора організувала круглий стіл до року повномасштабної війни в Україні.

Фото: Посольство України в Румунії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-