У Фінляндії українців запросили на презентацію книжки про теорії змов і зустріч з її автором

У Фінляндії українців запросили на презентацію книжки про теорії змов і зустріч з її автором

Укрінформ
Український центр у Гельсінкі, який є проєктом Товариства українців у Фінляндії (ТУФ), запросив членів української громади на презентацію книжки «Теорії змов. Як (не) стати конспірологом» та зустріч із її автором Максимом Яковлєвим.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Українського центру (Ukrainalainen keskus).

Максим Яковлєв є доцентом, кандидатом політичних наук, відомим українським науковцем, завідувачем кафедри міжнародних відносин, директором Школи політичної аналітики Національного університету «Києво-Могилянська академія».

За повідомленням, під час зустрічі він розповість про свою нову книжку, дасть поради слухачам про те, як протистояти фейкам та дезінформації. У слухачів буде можливість ознайомитися з книжкою, поставити питання та обговорити з експертом поточну ситуацію в Україні.

На зустрічі також буде можливість придбати книгу, кількість примірників обмежена.

Зауважується, що у Фінляндії Максим Яковлєв перебуває з короткостроковим візитом, під час якого викладає в університеті.

Презентація відбудеться у суботу, 29 квітня, о 13:00 за адресою: Український центр, Asemapäällikönkatu 1, Helsinki, 00520. Участь безплатна. Зареєструватися можна до 28 квітня за посиланням.

Нагадаємо, Товариство українців у Фінляндії у рамках святкування Різдва розіслало добірки книжок своїм партнерським організаціям і спільнотам українців у Фінляндії.

Фото: Maksym Yakovlyev / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-