У столиці В’єтнаму відбувся благодійний захід «Великдень. Перемога Життя»

У столиці В’єтнаму відбувся благодійний захід «Великдень. Перемога Життя»

Фото, відео
Укрінформ
У Ханої, у Посольстві України у Вʼєтнамі, у переддень Свята Христового Воскресіння відбувся благодійний захід «Великдень. Перемога Життя».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила дружина посла України у В’єтнамі Ірина Гаман.

«Магічні картини київської художниці Олі Гайдамаки дослівно заворожили наших відвідувачів. Весняні, світлі, неповторні. Наші вʼєтнамські, і не тільки, друзі були зачаровані таємницею, що криється в цих образах», – написала вона.

Пані Гаман подякувала українській мисткині за можливість показати глибину, багатство української культури в далекому Вʼєтнамі.

На заході також виступив хор «Надія» та його керівник пан Чієм. У виконанні вʼєтнамських друзів лунали пісні «Молитва за Україну» та «..Дніпр широкий».

«Великодній хліб, паску, українську писанку, чарівне намисто зі згардами, петриківський розпис, вишиваночку - все можна було побачити на нашому заході. Виготовлено все з великою любовʼю. Nadiya Poda, Natalia Sotnichenko, Галина Жулінська та пан Валерій, пані Таня з Хошиміна, пані Світлана, дякуємо за українську красу. Не присіли наші друзі Вадим, власник ресторану української кухні в Ханої «Будьмо», та його команда. Не присіли через охочих скуштувати наше, смачне», – розповіла Ірина Гаман.

Зібрані на заході кошти будуть скеровані на гуманітарні потреби України.

Нагадаємо, у в’єтнамському місті Хошимін провели фотовиставку «Рік української мужності» та показ документальної стрічки «Маріуполь. Невтрачена надія». 

Фото: Iryna Gaman / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-