В Українському домі у США відкрили фотовиставку «Бахмут незламний» – Шмигаль

В Українському домі у США відкрили фотовиставку «Бахмут незламний» – Шмигаль

Фото
Укрінформ
В Українському домі у США відкрили фотовиставку «Бахмут незламний!», яка наочна демонструє, на що хоче перетворити росія Україну. 

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, який перебуває з робочим візитом у Вашингтоні (США), написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«В Українському домі у США відкрили фотовиставку «Бахмут незламний!». Ці фото – наочна ілюстрація того, на що хоче перетворити Україну наш ворог. Але Бахмут незламний! І так само незламний кожен із нас», – написав Шмигаль.

За його словами, для нашої країни надзвичайно важливо мати підтримку своїх співвітчизників в Америці. Українська діаспора у Сполучених Штатах традиційно є згуртованою, енергійною та ініціативною.

«Дякую за те, що зміцнюєте двопартійну підтримку нашої держави й за те що протидієте ворожій пропаганді», – додав прем’єр.

Як повідомляв Укрінформ, російська федерація щодоби здійснює у Бахмуті від 40 до 50 штурмів та завдає понад 500 обстрілів. Українські захисники мужньо протистоять ворогу.

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що українські ЗСУ не збираються відступати з Бахмута, у разі виникнення загрози рішення миттєво прийматимуть самі військові.

Фото: Денис Шмигаль / Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-