Українських студентів запросили на навчання у Франції

Українських студентів запросили на навчання у Франції

Укрінформ
Стартував другий набір для українських студентів, які зараз перебувають як в Україні, так і в Європі, на участь в навчальній програмі за спеціальністю «Міжнародний Менеджмент та Торгівля», що дозволяє отримати франко-український диплом європейського зразка.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Global Ukraine.

За повідомленням, програма охоплює такі аспекти: міжнародний менеджмент, міжнародний маркетинг, фінансовий менеджмент, міжкультурний менеджмент, управління інформаційними системами тощо.

«Студенти матимуть можливість навчатися в Школі менеджменту IAE Metz Лотаринзького Університету (Франція), яка була створена у 1988 році й до сьогодні щороку пропонує своїм 1400 студентам навчальні курси для здобуття вищої освіти, від 3-го курсу бакалавра до магістра у сферах менеджменту: HR-менеджмент, цифрові технології, нерухомість, інновації, фінанси, логістика, маркетинг, управлінський контроль», – поінформували в Global Ukraine.

Зауважується, що цей інноваційний навчальний проєкт розпочато Лотаринзьким Університетом у тісній співпраці з асоціацією Echanges Lorraine Ukraine та Фундацією Global Ukraine, які підтримують та супроводжують кандидатів у підготовці їхніх заявок на навчання, організації їх прийому, інтеграції в Меці тощо.

Серед партнерів проєкту: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Українська академія лідерства, Посольство Франції в Україні, Посольство України у Франції, Eurometropole Metz, Ville de Metz, La Region Grand Est.

Повідомляється, що програма є безплатною. Українські студенти можуть претендувати на соціальну стипендію у Франції, після оформлення тимчасового захисту. Надається житло у hosting families та у студентському кампусі.

Тривалість програми 1 рік. Навчання розпочинається у жовтні 2023 року. Подробиці доступні за посиланням.

Нагадаємо, можливість отримати франко-український диплом бакалавра українськими студентами з'явилася 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-