У Посольстві в Чехії відбулася зустріч з представниками української діаспори

У Посольстві в Чехії відбулася зустріч з представниками української діаспори

Укрінформ
Тимчасовий повірений України в Чехії Віталій Усатий і перший секретар Посольства Остап Лук'янчук 11 квітня провели зустріч з Президентом Європейського конгресу українців Богданом Райчинцем і керівником ГО «Українські профспілки» Тарасом Костюком.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Чехії. 

Під час зустрічі сторони обговорили питання подальшого розвитку співпраці та реалізації спільних проєктів у сфері задоволення культурно-освітніх прав української національної меншини.

Читайте також: Тимчасовий захист у Чехії від початку війни отримали понад 485 тисяч українців

Тимчасовий повірений подякував Європейському конгресу українців та ГО «Українські профспілки» в Чехії за активну діяльність щодо підтримки та практичної допомоги представникам української національної меншини та допомогу Україні у гуманітарній сфері.

Учасники зустрічі домовилися про організацію наступного засідання Координаційної ради керівників українських громадських організацій Чехії.

Нагадаємо, у Будинку національних меншин у Празі 26 березня понад 50 представників українських організацій у Чехії зустрілися, щоб обговорити нагальні питання та скоординувати свої дії у подальшому протистоянні російській збройній агресії. 

Фото: Embassy of Ukraine in Prague / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-