У кіпрському Пафосі провели освітній фестиваль для українців

У кіпрському Пафосі провели освітній фестиваль для українців

Відео
Укрінформ
У місті Пафос (Кіпр) відбувся освітній фестиваль, у рамках якого проводилися різні майстер-класи  для дітей і дорослих.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив «Український дім на Кіпрі, Пафос».

«Особливої уваги заслуговують майстер-класи, організовані для дітей. Маленькі учасники з величезним ентузіазмом брали участь в різних заняттях, які розвивали їх творчі та наукові здібності. Вони створювали ляльку-мотанку, малювали обереги та збирали прапор України з Lego. Ці заняття не тільки розвивали їх творчі навички, але й знайомили з культурною спадщиною нашої країни», – йдеться в дописі.

В Українському домі розповіли, що для дорослих були організовані сесії з актуальними темами, які були цікаві та корисні. Серед них була сесія про сучасний брендінг у соціальних мережах, де учасники дізналися про останні тенденції та підходи до просування в соціальних медіа. Інша сесія була присвячена можливостям дистанційного навчання для українців в умовах війни, що стало важливою та практичною темою для обговорення.

Наприкінці заходу всі насолодилися співом хору «Українські співанки» з Лімасолу й отримали подарунки до Великодня.

«Висловлюємо величезну подяку організаторам Я І МОЯ ШКОЛА Inventor School та учасникам нашого чудового фестивалю! Завдяки їх зусиллям та відданості, ці вихідні стали незабутніми та насиченими враженнями. Ми віримо, що освіта та знання – це наша сила, і разом ми можемо досягти неймовірних висот!», – подякували в Українському домі на Кіпрі.

Нагадаємо, в Українському домі в кіпрському місті Пафос провели майстер-клас з писанкарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-