В Ірландії представили результати опитування українців, які знайшли прихисток у цій країні

В Ірландії представили результати опитування українців, які знайшли прихисток у цій країні

Фото
Укрінформ
Громадська організація «Українська дія в Ірландії» представила результати другого опитування українців, які знайшли прихисток в Ірландії, рятуючись від розпочатої росією війни.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці організації.

Зауважується, що на сьогодні це є найбільшим опитуванням українців з фокусом на інтеграцію.

Презентація відбулася в Guinness Enterprise Center The GEC за участі майже 40 представників громадських організацій, засобів масової інформації та представників ірландського уряду. На заході виступила Посол України в Ірландії Лариса Герасько.  

«Ми дуже вдячні всім, хто допоміг нам це здійснити – кожному українцю, який знайшов час заповнити цю анкету та поділився посиланням у своїх місцевих групах, Посольству України за постійну підтримку цієї ініціативи та нашим партнерам з Департаменту у справах дітей, рівності, інвалідності, інтеграції та молоді», – подякували в організації.

Під час презентації також було продемонстровано спеціальну виставку дитячих малюнків, зроблених торік у бомбосховищах в Україні під час масованих ракетних обстрілів.

Слайди та звіт можна завантажити за посиланнями: тут і тут.

Нагадаємо, Посольство України повідомило, що українські учні зможуть вивчати українську мову в Ірландії з початку наступного навчального року.

Фото: Ukrainian Action in Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-