Лідери українських організацій і спілок зустрілися з новим консулом в Анталії

Лідери українських організацій і спілок зустрілися з новим консулом в Анталії

Фото
Укрінформ
У Консульстві України в Анталії (Туреччина) відбулася зустріч лідерів українських громадських організацій та ініціативних спілок з новим очільником установи – Олександром Вороніним.  

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила голова громади «Українська родина» Віта Михайлова. 

За її словами, завдяки засобам онлайн зв'язку загалом на зустрічі були представники 16 об'єднань.

«Говорили про життя українців у Туреччині, про тих, хто тимчасово вимушено проживає у регіоні. Пан Олександр розповів про себе та свою дипломатичну кар'єру, відповів на запитання щодо роботи Консульства, планів щодо спільних заходів та ініціатив», – написала Михайлова.

Вона зауважила, що зустрічі з представниками Консульства допомагають підтримувати активну комунікацію та швидше розв’язувати нагальні питання.

«Приємно було познайомитися ближче та поспілкуватися. Бажаємо плідної праці на ниві захисту національних інтересів України, створення сприятливих умов для задоволення потреб місцевої української громади, підтримання іміджу України, збереження нашої культурної ідентичності та наближення Перемоги! Планів і очікувань надзвичайно багато!», – наголосила голова громади.

Нагадаємо, українська діаспора в Анталії (Туреччина), українські дипломати, громадяни України, які виїхали з України в Анталії через широкомасштабну військову агресію росії проти України, взяли участь у благодійному забігу в рамках 11-го Анталійського марафону. 

Фото: Vita Mykhaylova / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-