У Батумі українці провели акцію проти можливої участі росіян і білорусів в Олімпіаді

У Батумі українці провели акцію проти можливої участі росіян і білорусів в Олімпіаді

Фото
Укрінформ
Українська громада провела у грузинському місті Батумі акцію із закликом не допустити російських і білоруських спортсменів до участі в Олімпіаді у Парижі та надіслала відкритий лист президенту Національного Олімпійського комітету Грузії Лері Хабелову.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила представниця української громади в Батумі Лєнура Мєлгазієва.

«Ми підписали та надіслали листа на ім'я Президента Національного Олімпійського комітету Грузії – Лері Хабелова. Чекатимемо офіційної відповіді», – написала вона.

Також, за словами активістки, мітингарі вийшли в ефір Аджара ТБ та іншої преси.

«Інформаційний резонанс – це можливість тримати в тонусі українську повестку поки йде війна! Світ не повинен звикати до геноциду та агресії! Злочинці мають бути покарані!  Усі демократичні та цивілізовані країни мають об'єднатися у боротьбі зі злом!», – наголосила Мєлгазієва.

Мітинг відбувся у рамках міжнародної кампанії #banterrorussiafromolympics.

Нагадаємо, раніше в березні Світовий конгрес українців (СКУ) звернувся з черговим листом до президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха щодо недопущення російських спортсменів до Олімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Голосування щодо участі російських і білоруських спортсменів у літніх Олімпійських іграх у Парижі відбудеться 28 березня 2023 року.

Фото: Lenura Melgazieva / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-