Українська громада у Йорданії провела захід до річниці вторгнення рф

Українська громада у Йорданії провела захід до річниці вторгнення рф

Фото
Укрінформ
Громадське об’єднання «Українська Хата в Йорданії» організувало у приміщенні Посольства України захід до перших роковин початку повномасштабної війни росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Йорданії.

Звертаючись до присутніх зі вступним словом, Посол Мирослава Щербатюк подякувала українській громаді Йорданії за активну громадянську позицію, а також підкреслила необхідність консолідації зусиль українства з метою наближення перемоги України у цій війні.

ГО «Українська Хата в Йорданії» представило культурну програму, присвячену пам’яті жертв російської агресії проти України та вшануванню українських захисників, які продовжують боронити нашу Батьківщину.

Зауважується, що учасники заходу мали можливість ознайомитись з організованою Посольством тематичною фотовиставкою «Один рік боротьби за свободу».

Окрім цього, у приміщенні Посольства було організовано відповідну тематичну виставку малюнків дітей української громади Йорданії.

Нагадаємо, торік ГО «Українська Хата в Йорданії» разом з громадою відсвяткувала у приміщенні Посольства України п’ятиріччя від дня свого створення.

Фото: Посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-