«Українська хата» в Йорданії відзначила своє п’ятиріччя

«Українська хата» в Йорданії відзначила своє п’ятиріччя

Фото, відео
Укрінформ
Громадська організація «Українська Хата в Йорданії» разом з громадою відсвяткувала у приміщенні Посольства України п’ятиріччя від дня свого створення.

Як передає Укрінформ, про це «Українська Хата в Йорданії» повідомила у Фейсбуці.

Гості мали нагоду послухати пісні від «Клубу Української Пісні», а також сольні виступи молодих активістів.

Перед початком святкового концерту Надзвичайний і Повноважний Посол України в Йорданії Мирослава Щербатюк звернулася до громади з привітальним словом, а також закликала діаспору допомагати Україні.

Також пані Мирослава Щербатюк нагородила подяками та грамотами найактивніших представників української громади, які зробили особистий вклад у культурний та освітній розвиток організації.

Також окремі подяки отримали представники діаспори за волонтерство під час війни, зокрема за надання фінансової та збір гуманітарної допомоги для України.

Учасники святкування разом співали сучасні та народні пісні, а також «Червону Калину». Після концерту всі разом святкували ювілей «Української Хати» за солодким столом.

Нагадаємо, ГО «Українська Хата в Йорданії» зібрала українськомовну бібліотеку, що налічує понад три сотні книг різноманітних жанрів для дітей і дорослих.

Фото: Українська Хата в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-