У штаб-квартирі Європолу в Гаазі відкрилася фотовиставка «Війна очима поліції»

У штаб-квартирі Європолу в Гаазі відкрилася фотовиставка «Війна очима поліції»

Фото
Укрінформ
У штаб-квартирі Європолу в Гаазі відбулося відкриття фотовиставки, організованої Нацполіцією України у співпраці з посольством Королівства Нідерландів у нашій державі.

Про це повідомляє Нацполіція, передає Укрінформ.

На виставці «Війна очима поліції» представлені роботи пресслужб поліції з різних областей, а також фотографів Сергія Ковтонюка, Hermes Pichon, Дмитра Смольєнка, Катерини Клочко, Катерини Пушкарської, Єфрема Лукацького, Яна Доброносова.

«російська ескалація не стала шоком. Ми живемо з цим із 2014 року. Те, що шокує нас щодня, – це невимовна, свідома жорстокість і насильство російських військ проти українських цивільних. росія показала світові своє справжнє обличчя. Україна прагне повної відповідальності за всі злочини, скоєні росією та її військами. Притягнення до відповідальності було б неможливим без правоохоронних органів. Національна поліція України перебуває в епіцентрі подій цієї боротьби з агресором», - сказав на відкритті виставки посол України в Нідерландах Максим Кононенко.

Зазначається, що поліцейські у складі підрозділів Сил безпеки й оборони України продовжують захищати державу від російських окупантів. Унаслідок військової агресії рф загинули 119 працівників поліції.

Виконавчий директор Європолу Катрін де Боллє висловила підтримку Україні та підкреслила, що Європа залишатиметься з Україною, зокрема й у протидії злочинності та розслідуванні воєнних злочинів.

Читайте також: У Сеулі відкриють фотовиставку «Рік стійкості» про війну в Україні

Участь у відкритті виставки взяли понад 200 гостей, серед них посол Швеції в Нідерландах Олівіа Рібарік Морін, посол Литви Нейлас Танкевічус, співробітники Європолу, представники Міжнародного кримінального суду та інших міжнародних організацій, розташованих в Гаазі.

Фото: Європол

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-