Українці проводять акції до річниці вторгнення рф у десятках міст Північної Америки

Українці проводять акції до річниці вторгнення рф у десятках міст Північної Америки

Укрінформ
24, 25 та 26 лютого 2023 року українці виходять на масові акції «Ukraine: 365 Days of Defending Freedom» у різних містах Сполучених Штатів Америки, щоб подякувати за підтримку у наближенні спільної перемоги та боротьбі за свободу, що триває в Україні. 

Про це Укрінформу повідомила організація KLYCH (КЛИЧ), за підтримки якої проходять акції.

Заходи відбуваються у найбільших містах США: в Нью-Йорку, Чикаго, Сан-Франциско, Х’юстоні, Сан Антоніо та Лос-Анджелесі та ще у понад шістдесяти містах.

За повідомленням, активісти виходять на вулиці міст з плакатами про кожен з 365 днів з 24 лютого 2022 року. На кожному з плакатів є фотографія, яка розповідає про подію, яка відбулася в цей день У такий спосіб учасники акцій показують щоденну боротьбу українців за свободу для всього світу. Українці закликають разом пригадати цей рік, подякувати світу за те, що допомогли нам пережити його та закликати світ захищати свободу спільними силами та разом досягти перемоги.

«Коли світ дав нам три дні, ми дали їм рік. Українці надихають людей світу і надалі залишатимуться маяком світла через єдність. Понад 64 міст Північної Америки з гордістю об’єднуються разом, щоб подякувати світу за те, що вони стоять поруч із нами, і просять підтримувати нас до кінця. Коли світ дав нам три дні, ми здобудемо перемогу, яка є перемогою для всіх країн вільного світу», – розповів представник КЛИЧ Олександр Крапівкін.

Нагадаємо, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод оприлюднив заяву до річниці від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у війні, що триває дев’ять років.

Фото: Olena Bravo, San Antonio, TX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-