Президент Словенії завітала до Центру для розміщення українських громадян

Президент Словенії завітала до Центру для розміщення українських громадян

Фото
Укрінформ
Президент Словенії Наташа Пірц Мусар спільно з послом України Андрієм Тараном відвідали напередодні річниці з початку повномасштабної війни росії Центр для розміщення українських біженців у містечку Постойна.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Словенія.

За повідомленням, Наташа Пірц Мусар поспілкувалася з тимчасово переміщеними громадянами України, поцікавилась їхніми нагальними потребами, а наймолодшим з них передала іграшки та солодощі.

«Під час зустрічі пані Президент висловила своє захоплення мужністю українських чоловіків, сміливістю українських жінок, вихованістю українських дітей, наголосила на непохитності Словенії у підтримці України, побажала скорішого настання миру на українській землі й усмішок на обличчях українських діточок», – розповіли у Посольстві.

Своєю чергою діти висловили свої теплі почуття до Словенії, подарувавши пані Президенту малюнки та саморобні сувеніри.

«Після надзвичайно приємного та емоційного спілкування, всі охочі мали змогу зробити селфі з сьогоднішніми відвідувачами закладу», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, раніше в лютому міністр закордонних та європейських справ Республіки Словенія Таня Файон відвідала вихованців Луганського будинку дитини, який евакуювали до Словенії з Сєвєродонецька після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-