Президент ГО «Україна 2050» відзвітував про свою діяльність за 2022 рік

Президент ГО «Україна 2050» відзвітував про свою діяльність за 2022 рік

Укрінформ
Президент громадської організації «Україна-2050», ексочільник Світового конгресу українців Евген Чолій під час засідання Ради директорів ГО представив звіт про свою діяльність за 2022 рік.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі ГО «Україна-2050».

Віртуальний захід відбувся за участі членів організації з України, Аргентини, Канади, Німеччини, Польщі, Румунії, Чеської Республіки та Швейцарії.

За повідомленням, торік робота пана Чолія включала:

  • поширення достовірної інформації про ситуацію в Україні;
  • звернення до міжнародної спільноти щодо активної підтримки української влади, Збройних Сил України та народу України в їх героїчній боротьбі за захист територіальної цілісності України та демократичних цінностей;
  • допомогу в організації заходів зі збору коштів для України і виступи під час них, а також на демонстраціях із засудженням геноцидної війни росії проти України та актів тероризму з відповідними закликами до належної реакції на них;
  • медіамоніторинг щодо дезінформації відносно України та української діаспори.

Виконавчий директор Мирон Найда представив фінансовий звіт та звернув увагу на фінансову допомогу ГО «Україна-2050» Силам територіальної оборони України.

Члени Ради директорів також обговорили план дій ГО «Україна-2050», щоб надалі допомагати Україні якнайскоріше перемогти та відновити свої міжнародно визнані кордони 1991 року.

Звіт діяльності Президента ГО «Україна-2050» можна переглянути на за такими посиланнями: українською мовою, англійською мовою.

Громадська організація «Україна-2050» створена, щоб сприяти втіленню в життя за час одного покоління – до 2050 року – стратегії сталого розвитку України як повністю незалежної, територіально цілісної, демократичної, реформованої та економічно конкурентоспроможної Європейської держави.

Нагадаємо, у серпні 2022 року президент ГО «Україна 2050» Евген Чолій представив звіт медіамоніторингу щодо російської дезінформації відносно України за пів року до повномасштабного вторгнення рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-