До «Української книжкової полички» в Сеулі передали нові книжки

До «Української книжкової полички» в Сеулі передали нові книжки

Фото
Укрінформ
До «Української книжкової полички» в Сеульській столичній бібліотеці передали нову добірку книг, зокрема – про культурне надбання та відомих діячів України англійською й українською мовами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило у Посольство України в Республіці Корея.

У диппредставництві зауважили, що українська книга є дуже популярною серед відвідувачів бібліотеки, особливо багато охочих вивчити історію України.

«Майже за рік війни проти України російськими загарбниками було зруйновано близько 100 бібліотек, а у бібліотеках на окупованих територіях росіяни вилучають українськомовні книги, замінюючи їх російськомовною літературою. Незважаючи на це, в Україні розвивається книгодрукарство, бібліотеки відновлюють повноцінну роботу», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало кожному, хто підтримує Україну на цьому важкому етапі боротьби.

Проєкт «Українська книжкова поличка» реалізується спільно Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури та інформаційної політики та ДУ «Український інститут книги» під особистим патронатом дружини Президента Олени Зеленської.

Нагадаємо, у грудні 2022 року Олена Зеленська заявила, що проєкт «Українська книжкова поличка» є вже у 20 країнах світу.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-