У Швейцарії відбувається турне дитячого фольклорного колективу «Орелі» з України

У Швейцарії відбувається турне дитячого фольклорного колективу «Орелі» з України

Укрінформ
Український дитячий фольклорний колектив «Орелі» виступає у Швейцарії з унікальним благодійним турне «Запроси щастя у домівку» – діти дадуть чотири концерти в Цюріху, Кюснахтху, Люцерні та Санкт-Галлені.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Швейцарії.

За повідомленням, концертна програма була підготовлена на основі експедицій у віддалені регіони України етномузикантами та етнографами Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара». Діти практикують стародавній стиль співу, при якому мелодія народжується безпосередньо під час концерту, без нот, у супроводі інструментальної музики та автентичних танців.

«За українською традицією, щастя на прийдешній рік зазивають до оселі автентичними народними піснями та танцями. Благодійним концертом «Запроси щастя у домівку» ми хочемо подарувати нашим гостям можливість для натхненного спілкування та радості. Зустрічаймо новий рік разом зі злагодженістю та відвагою! Спільність потребує живильних і підбадьорливих моментів», – йдеться у дописі.

Посольство щиро запросило швейцарців та українців відсвяткувати автентичну українську різдвяну традицію разом. Вхід вільний.

Організатори концерту: AVTENTYKA Українська асоціація у Швейцарії, Посольство України, Helvetia for Ukraine, Національний центр народної культури Музей Івана Гончара.

Нагадаємо, на півночі Швейцарії відбувся другий Український християнський фестиваль, організований об’єднанням «Кірхен-Хельфен» та українською християнською спільнотою у Швейцарії.

Фото: Орелі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-