У Буенос-Айресі показали документальний фільм про Голодомор

У Буенос-Айресі показали документальний фільм про Голодомор

Фото
Укрінформ
У залі Сан-Мартін Законодавчого Палацу аргентинської столиці відбувся показ документального фільму «Голодомор. Україна, ХХ століття: Технологія геноциду». 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Аргентині.

За повідомленням, у фільмі розповідається про страшний геноцид українського народу у XX столітті, що вчинявся кривавим сталінським комуністичним тоталітарним режимом, надаються коментарі свідків геноциду та їхніх нащадків. 

"Українці пережили дуже жахливі речі. І незважаючи ні на що, зберегли свою непокірність і любов до свободи. Колись нас хотіли знищити голодом, тепер – темрявою і холодом. Їм не зламати нас. Наш вогонь не згасне. Ми знову переможемо смерть", – наголосили в диппредставництві. 

У Посольстві щиро подякували всім присутнім на заході, окрему подяку висловлено законодавчому органу міста Буенос-Айреса, пану Рою Кортіна, третьому віцепрезиденту законодавчого органу автономного міста Буенос-Айрес за сприяння та надане місце для проведення заходу.

Нагадаємо, Українське культурне товариство «Просвіта» закликало президента Аргентини підтримати підготовку закону про остаточне визнання Голодомору геноцидом українського народу.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-