У Празі презентують роботу фонду «Ініціатива справедливості» Станіслава Асєєва

У Празі презентують роботу фонду «Ініціатива справедливості» Станіслава Асєєва

Укрінформ
У Бібліотеці Вацлава Гавела в Празі відбудеться зустріч з колишнім в'язнем донецької тюрми «Ізоляція», журналістом і письменником Станіславом Асєєвим і презентація роботи його фонду «Ініціатива справедливості».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Фонд «Ініціатива справедливості» (JIF), який допомагає знаходити українських терористів, що вбивали, катували й ґвалтували українців.

«Ідея проста: ніхто не може приїхати до України, зґвалтувати її жінок, катувати чоловіків – та поїхати назад до РФ, гадаючи, що йому це минеться. Почав думати, як дотягнутись до тих, хто не спить у Києві на дивані, а десь в окупації чи в Росії. За основу взяв американську державну практику виплати винагороди за інформацію про терористів», – розповів Асєєв.

Зустріч і презентація відбудуться 2  грудня о 19.00. Розмову модеруватиме психолог Ростислав Прокоп’юк. Захід відбудеться українською мовою з перекладом на чеську мову. Вхід вільний.

Адреса: Ostrovní 129/13, 110 00 Nové Město. 

Нагадаємо, про створення Фонду «Ініціатива справедливості» (JIF) повідомлялося у вересні 2022 року. Його команда фонду працює разом із Головним управлінням розвідки Міноборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-