У Молдові гімназія отримала підручники в рамках акції «Українським дітям – українську книгу»

У Молдові гімназія отримала підручники в рамках акції «Українським дітям – українську книгу»

Фото
Укрінформ
Національний конгрес Українців в Молдові та Посольство України передали гімназії ім. Ольги Кобилянської села Унгурь допомогу у вигляді підручників і навчальних матеріалів в рамках акції «Українським дітям – українську книгу».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила організатор у гімназії ім. Ольги Кобилянської села Унгурь Ірина Русс.

«Адміністрація, вчителі та учні гімназії ім. Ольги Кобилянської села Унгурь Окницького району висловлює велику вдячність Посольству України в Молдові та Національному конгресу українців в Молдові і особисто Дмитру Лєкарцеву за надану допомогу підручниками та навчальними матеріалами в рамках акції «Українським дітям – українську книгу», – йдеться в дописі.

Ірина Русс наголосила, що ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти українців  у Молдові і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

«Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця», – додала вона.

Нагадаємо, біля Посольства України в Румунії через триваючу повномасштабну збройну агресію росії відбулась акція підтримки України й українців «Прийди і запали зірку!».

Фото: Ірина Русс / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-