На виставці скульптур у Сіднеї розгорнули величезний прапор України

На виставці скульптур у Сіднеї розгорнули величезний прапор України

Фото
Укрінформ
На знак підтримки України на всесвітньо відомій виставці скульптур просто неба «Скульптура біля моря» у Сіднеї сотні членів місцевої українсько-австралійської громади та їхніх прихильників взяли участь у розгортанні величезного українського прапора.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Австралійської федерації українських організацій (Australian Federation of Ukrainian Organisations).

За повідомленням, тримаючи прапор розміром 18 х 12 метрів у повітрі, учасники акції співали гімн України.

Також у федерації розповіли, що цього року на виставці «Скульптура біля моря» були представлені роботи українських скульпторів, і всі комісійні від продажу скульптур українських митців будуть перераховані на рахунок Українського кризового фонду. Митці також перерахують 10% від ціни продажу своїх скульптур.

Зауважується, що Генеральний директор і художній керівник Девід Хендлі був змушений проявити солідарність з Україною після раптового скасування планів з проведення міжнародної виставки скульптур на пляжах Маріуполя, які він розробляв спільно з адміністрацією міста. Однак війна поклала край цьому проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, у культовому театрі Palais Theatre у передмісті Мельбурна українські та східноєвропейські культурні гурти об'єдналися у видовищному, танцювальному та пісенному шоу, щоб підтримати та зібрати кошти для зруйнованої війною України.

Фото: Australian Federation of Ukrainian Organisations / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-