У Стокгольмі відбулася маніфестація на підтримку України

У Стокгольмі відбулася маніфестація на підтримку України

Фото
Укрінформ
У столиці Швеції українці провели маніфестацію з метою підтримати Україну та привернути увагу світу до звірств, які коїть росія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці ініціативи Nordic Ukraine Forum, яка є організатором заходу.

«Ми продовжуємо нашу колективну боротьбу. Ми дякуємо Швеції за велику підтримку. Дякуємо кожному, хто приходить на демонстрації, хто підтримує Україну. Ми віримо, що Україна переможе, а з нею і весь демократичний світ. Дякуємо усім спікерам і виконавцям», – ідеться в дописі.

Учасники акції вимагали надати Україні більше зброї, впровадження жорсткіших санкцій і повного ембарго на торгівлю з росією включно з викопним паливом, змусити росію створити «зелені коридори» для евакуації постраждалих цивільних, продовжувати підтримку Міжнародного кримінального суду проти росії в Гаазі та вислати російських дипломатів зі Швеції.

Нагадаємо, у найбільших містах Швеції – Стокгольмі, Ґетеборзі, Лінчепінгу – пройшли мітинги до Дня захисника та захисниці України.

Фото: Olha Androsova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-