Акцію проти російської агресії провели у Нью-Йорку

Акцію проти російської агресії провели у Нью-Йорку

Фото
Укрінформ
На Таймс Сквер у Нью-Йорку (США) відбулася чергова масова акція проти російської агресії та шаленої ескалації, до якої вдається кремлівський режим.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Генерального консульства України у Нью-Йорку.

Захід був організований Razom for Ukraine та пройшов за підтримки та участі ГКУ.

За повідомленням, це була «акція на підтримку України, проти нелюдської жорстокості, тортур, кривавих злочинів, брехні та погроз, що і є сукупною сутністю нинішньої загарбницької влади рф».

«А ще ця акція – про стійкість та незламність Українського Народу. І про віру – у ЗСУ, у єдність всіх Українців на планеті, у подальше посилення підтримки України здоровою частиною людства, у Перемогу – спільну, над спільним ворогом», – ідеться в дописі.

 Крім того, ця акція була про свободу всіх незаконно позбавлених волі наших героїв-захисників, для звільнених від російської окупації українських селищ, містечок і міст, над якими знов замайорів та ще замайорить рідний синьо-жовтий прапор, а також – для народів, дотепер поневолених москвою, яким – саме час прокидатися.

Нагадаємо, над Мангеттеном у Нью-Йорку на флагштоку історичного парку Bowling Green на підтримку України у війні проти російських терористів-загарбників знову замайорів український прапор.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-