В українських суботніх школах в Анталії та Стамбулі розпочали новий навчальний рік

В українських суботніх школах в Анталії та Стамбулі розпочали новий навчальний рік

Укрінформ
В Українській суботній школі, що діє при громадській організації «Українська родина» в Анталії та Українській суботній школі «Веселка», що діє в азійській частині Стамбулу, розпочався новий навчальний рік.

Про це організатори повідомили на своїх сторінках у Фейсбуці. 

«Хочемо побажати всім учням успіхів, міцного здоров'я, цілеспрямованості та насолоди від навчання!  А ми, своєю чергою, зробимо все, щоб цей навчальний рік запам'ятався яскравими та добрими враженнями!», – написали у ГО «Українська родина» в Анталії

Навчання за розкладом у різних вікових групах розпочнеться 1 жовтня. Зокрема передбачені заняття з української мови та літератури, народознавства, образотворчого мистецтва та хореографії. 

Також новий навчальний рік розпочався в Українській суботній школі «Веселка», що діє в азійській частині Стамбулу. 

Як повідомили Укрінформу в Українській спілці в Анкарі, заняття в суботній школі, яка діє при спілці, розпочнуться з 1 жовтня.

«На разі плануємо дві вікові групи: 5-7 та 8-12 років. Цього року проводитиме заняття з української мови, малювання, танців, айкідо та співів», – розповіли в спілці. 

Як повідомляв Укрінформ, Українська спілка в Анкарі підписала протокол про співпрацю з Асоціацією солідарності з шукачами притулку та мігрантами з метою розширення можливостей підтримки українців в Анкарі. Курси будуть проводитися для різних вікових груп, на різних локаціях в Анкарі. 

Фото: ​Українська родина / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-