У Стамбулі для дітей-біженців і діаспорян організували поїздку у «Світ велетнів»

У Стамбулі для дітей-біженців і діаспорян організували поїздку у «Світ велетнів»

Фото
Укрінформ
Діти, які вимушено перебувають у Стамбулі через війну, і діти зі змішаних українсько-турецьких родин відвідали виставку «Світ велетнів», яку проводить у Стамбулі українська компанія World of impressions.  

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Генконсульство України в Стамбулі.

«У час, коли наша рідна країна захищає своїх людей і землю, бореться за свободу та незалежність, а наші діти через рашистську війну позбавлені справжнього дитинства, наше завдання - робити все, щоб маленькі українці мали дитинство», – сказав генконсул України Роман Недільський під час відвідання парку велетнів.

Дітям сподобалися казкові велетні висотою від 3 до 5 метрів, які рухаються і розмовляють, динозаври, величезний пес, атракціони та розваги в парку.

Генконсульство подякувало організатору виставки Денису Погорелку, команді української компанії World of Impressions та компанії Baykar, яка забезпечила логістику.

Нагадаємо, у Туреччині для членів громади українців Бодрума та наших тимчасових переселенців відбулася історична екскурсія до місця розкопок античного, а пізніше османського поселення Бечін, зокрема – до фортеці Бечін.

Фото: Генеральне консульство України в Стамбулі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-