У Румунії діаспора організувала зустріч-відпочинок для українських і румунських дітей

У Румунії діаспора організувала зустріч-відпочинок для українських і румунських дітей

Фото
Укрінформ
Представники Галацької філії Союзу українців Румунії (СУР) розпочали інтеграційну діяльність українських дітей у румунські дитячі громади, організувавши спільну зустріч-відпочинок, щоб діти-біженці та їхні батьки якомога легше пережили травму втрат.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СУР. 

Зауважується, що під девізом «Дружба, радість, гра» у заході взяли участь 115 осіб, біженці з України, учні школи №25, викладачі художньої школи «Димитріє Куклін» та їхні діти.

За повідомленням, спочатку учасники відвідали зоопарк, де діти фотографувалися та весело проводили час із тваринами, потім веселощі перемістилися до скверу, а малюки отримали солодощі та іграшки.

«За сприяння вчителів, які мали намір виховати у дітей згуртованість та гарний настрій, були організовані індивідуальні та групові ігри, такі як естафети з обручем, розмальовування обличчя, заняття з повітряними кулями та м'ячами, дартс, ракетбол, бадмінтон», – ідеться в дописі.

Крім того, вчителька Лаура Попов організувала хвилинку кольорової магії, яка захоплювала та тренувала малечу, а вчителька Аура Кешуняну викликала емоції, даруючи українським дітям, як вона гарно назвала «Від серця до серця» вироби ручної роботи.

Нагадаємо, у приміщенні Союзу українців Румунії у Вишівській Долині відбулася подія «Свято української весільної пісні», на якій виступили танцювальні та вокальні ансамблі.  

Фото: Cоюз Українців Румунії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-