Святкові заходи з нагоди Дня незалежності України провели у Сінгапурі

Святкові заходи з нагоди Дня незалежності України провели у Сінгапурі

Фото
Укрінформ
У Сінгапурі з нагоди Дня незалежності України відбувся спеціальний захід, під час якого численні гості, члени дипломатичного корпусу, бізнесмени та друзі України вшанували український дух та його вираження у моді, мистецтві та їжі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Сінгапурі. 

Під час святкування відбувся модний показ гарного українського вишитого одягу від видатного дизайнера Оксани Полонець. Особливу подяку диппредставництво висловило моделям з UpFront Models Singapore та їх директору Ватсону Тану за чудову виставу.

Гості мали можливість скуштувати чудові страви української кухні від всесвітньо відомого шеф-кухаря, посла смаку світової гастрономії, шеф-кухаря Юрія Ковриженка.

Також було проведено аукціон на допомогу зусиллям надання гуманітарної допомоги в Україні, організований у співпраці з Сінгапурським Червоним Хрестом.

«Ми вдячні за щедрі внески, які будуть спрямовані на підтримку української НУО «Медична аналітика», яка надає медичні та психіатричні послуги у важкодоступних населених пунктах, які постраждали від війни», – подякували у посольстві.

Також вдячність висловлена старшому державному міністру Сінгапуру пані Сім Енн за участь у заході та спонсорам за їхню повну підтримку.

Нагадаємо, у Сінгапурі створили єдиний український гурток – дитячий клуб «Коло друзів». 

Фото: Embassy of Ukraine in Singapore / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-