У Нью-Йорку провели акцію задля розвінчання міфів кремля про Україну

У Нью-Йорку провели акцію задля розвінчання міфів кремля про Україну

Фото
Укрінформ
Українці Нью-Йорка (США) зібралися на акцію протесту на Таймс-Сквер з метою розвінчання брехливих міфів кремля про Україну, українців і все українське.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку. 

«Учасники маніфестації засудили поширення засобами російської пропаганди, зокрема за кордоном рф, цинічних рашистських наративів, системних фейків і викривлених фактів про минуле та сьогодення України», – йдеться в дописі.

Натомість вони закликали міжнародну спільноту відкрити для себе Україну – її правдиву історію, багатовікові традиції Українського народу та яскраву й самобутню українську культуру. А відкривши – підтримати Україну, яка має чим пишатися, що розповісти, показати та дати світові.

Акція була традиційно організована Razom for Ukraine.

Нагадаємо, раніше українці провели акцію протесту біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку. Тоді учасники маніфестації закликали світову спільноту покінчити з ядерним тероризмом рф, змусити окупантів припинити провокації на Запорізькій АЕС та негайно залишити станцію, припинивши шантажувати Україну, Європу та світ страшними наслідками своїх варварських злодіянь. 

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-