Українські жінки долучилися до спеціальної програми для біженців у Австралії

Українські жінки долучилися до спеціальної програми для біженців у Австралії

Фото
Укрінформ
Українські жінки, які були змушені полишити Україну через повномасштабне вторгнення рф, були запрошені взяти участь у програмі «Кухонний сад» для жінок-мігрантів та біженців у Австралії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Асоціації українців австралійського штату Вікторія (Association of Ukrainians in Victoria).

Програму спонсорують губернатор штату Вікторії Лінда Дессау АС та її чоловік Ентоні Говард в рамках їхньої ідеї відкрити Будинок уряду штату та його територію для жителів штату Вікторія.

Зауважується, що програма «Кухонний сад миру та процвітання» передбачає щотижневе відвідування жінками Будинку уряду для спільної участі у таких заходах, як приготування їжі, садівництво та рукоділля, а також екскурсії будівлею та садом.

«Програма дає учасницям можливість насолодитися спілкуванням з іншими жінками в інклюзивному середовищі, налагодити соціальні зв'язки, розвинути почуття приналежності до своєї громади та попрактикуватися у знанні англійської мови», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у культовому театрі Palais Theatre у передмісті Мельбурна українські та східноєвропейські культурні гурти об'єдналися у видовищному, танцювальному та пісенному шоу, щоб підтримати та зібрати кошти для зруйнованої війною України.

Фото: Association of Ukrainians in Victoria / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-