Діаспора запросила на відзначення Дня Незалежності України у Гельсінкі

Діаспора запросила на відзначення Дня Незалежності України у Гельсінкі

Укрінформ
Товариство українців Фінляндії (Ukrainian Association in Finland) запросило українців і друзів України зібратися 24 серпня у Гельсінкі, щоб разом відзначити День Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Під час урочистих заходів у рамках всесвітньої кампанії #IndependenceInMyHeart буде вшановано героїчні зусилля українців у боротьбі за свободу. Учасники зустрінуться біля пам'ятника Маннергейму і вирушать до Сенатської площі разом з 30-метровим жовто-блакитним прапором.

«Мета акції – нагадати світу, що Україна веде війну проти російського агресора не тільки за свою власну незалежність, але й за незалежність всіх цивілізованих країн. І мова не тільки про фактичну незалежність держав, як таку, але й про енергетичну, економічну та політичну незалежність від росії та її токсичного впливу. Україна захищає цінності усього демократичного світу та відстоює принципи міжнародного права. Ми пишаємось нашою країною та її захисниками», – йдеться в дописі.

Товариство українців Фінляндії запросило приєднатися ходи. «Вдягайте вишиванки чи одяг з українською символікою, беріть прапори, квіти, малюйте жовто-блакитні сердечка та плакати з назвою вашого рідного міста», – просять організатори.

Нагадаємо, у середмісті столиці Фінляндії відбулася хода на підтримку України та проти воєнної агресії рф.

24 серпня виповниться рівно пів року від початку широкомасштабної воєнної агресії росії проти України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-