У Любліні проведуть прибирання на могилах воїнів УНР

У Любліні проведуть прибирання на могилах воїнів УНР

Укрінформ
У польському Любліні напередодні Дня Незалежності України відбудеться традиційне прибирання на могилах воїнів Української Народної Республіки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Упорядкування могил воїнів армії УНР на православному кладовищі по вул. Липовій відбудеться 23 серпня. Початок о 15.00. Зустріч запланована біля цвинтарної церкви. Організатор заходу – Українське товариство (Люблін, Польща).

Читайте також: У Любліні відслужили панахиду біля могил воїнів армії УНР

«Це наш моральний обов’язок подбати про могили борців за волю України. До спільної праці запрошуємо всіх, хто у цей особливий час війни Росії проти України, хоче подбати про пам’ять борців за волю України з-перед 100 років», – ідеться в анонсі події.

Зауважується, що під час порядкування могил можна буде послухати розповіді про долі воїнів армії УНР в Любліні та про історію могил.

Нагадаємо, працівники Генконсульства України в Любліні (Польща) спільно з українською громадою Українського Товариства на чолі з Г.Купріяновичем з нагоди Дня Соборності України вшанували пам'ять воїнів УНР, похованих на православному кладовищі Любліна.

Фото: Українське Товариство / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-