В Угорщині посол відвідала дітей, що вимушено залишили Україну

В Угорщині посол відвідала дітей, що вимушено залишили Україну

Фото
Укрінформ
Посол в Угорщині Любов Непоп відвідала дитячий табір, організований Українською асоціацією «Єдність», а також дітей, що перебувають на відпочинку на озері Балатон.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Угорщині. 

У таборі, організованому Українською асоціацією «Єдність», взяло участь 50 дітей з Миколаєва, Харкова, Києва та Дніпра, які з весни 2022 року перебувають в Угорщині та відвідують навчальні простори УА Єдність.

«Діти разом з вихователями підготували свої проєкти з нагоди завершення табору та виконали танцювальний номер під музику відомого українського хіта «Стефанія».

Також пані посол відвідала українських дітей Іванківської та Петрівської громад Київської області, які перебувають на відпочинку в Угорщині у літньому таборі на озері Балатон.

Цей табір став можливим завдяки Марині Білик та її фонду Helping Hands for Ukraine Foundation - Segítő Kezek Ukrajnáért Alapítvány.

Нагадаємо, українська спільнота Угорщини провела перед російським посольством у Будапешті мітинг, аби нагадати угорцям про жахливі воєнні злочини росії в Україні та висловити протест жахливим діям рф щодо українських військовополонених. 

Фото: Embassy of Ukraine in Hungary / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-