Українська громада Словенії провела мирну протестну ходу в Любляні

Українська громада Словенії провела мирну протестну ходу в Любляні

Фото
Укрінформ
Українська громада Словенії організувала у Любляні мирну протестну ходу з метою привернути увагу словенського суспільства до триваючого повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Словенія.

Учасники акції нагадали про щоденні обстріли та вбивства цивільного українського населення, злочинне та нелюдське ставлення російських окупантів до українських військовополонених.

«На площі Франце Прешерена, центральній площі міста Любляна, місцеві жителі та гості столиці зустріли учасників акції оплесками та словами підтримки», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, наприкінці липня у центрі Любляни сотні українських громадян і словенських друзів вийшли на масову акцію з єдиною метою, щоб привернути увагу словенського суспільства до жахливого вбивства окупантами українських військовополонених в окупованій Оленівці.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: J. Setyan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-