У Нідерландах відбудеться фотовиставка “Після вторгнення”

У Нідерландах відбудеться фотовиставка “Після вторгнення”

Укрінформ
У центральній галереї Binnenhofzaal у Гаазі 4 серпня стартує фотовиставка під назвою “Після вторгнення”, на якій представлені 25 світлин видатних українських фотографів, що документують жахливі наслідки російського повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

Фотовиставка є візуалізацією роботи Медійної ініціативи за права людини (МІПЛ), що збирає інформацію та документує воєнні злочини. Зокрема, руйнування цивільної інфраструктури, обстріли цивільних, евакуаційних коридорів, зникнення людей, захоплення заручників, катування, процедуру “фільтрації” або “фільтраційні” заходи, примусову депортацію.

Офіційне відкриття відбудеться 4 серпня о 17:30 за участі Посла України в Нідерландах  Максима Кононенко.

Виставка працюватиме з 4 по 16 серпня з 12:00 до 18:00 (вхід вільний).

Медійна ініціатива за права людини (МІПЛ) - це українська неурядова організація, започаткована у вересні 2016 року журналістками Марією Томак та Ольгою Решетиловою. Метою створення організації було поєднання журналістики та правозахисної діяльності для реагування на порушення прав людини в Україні, що виникають внаслідок російської агресії проти України.  

Нагадаємо, у нідерландській Гаазі, в Музеї комунікації організували виставку “Образ війни: 100 днів війни в Україні у світлинах та карикатурах”.

Фото: МІПЛ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-