У Кельні відбудеться демонстрація на захист дітей від агресії рф в Україні

У Кельні відбудеться демонстрація на захист дітей від агресії рф в Україні

Укрінформ
У німецькому місті Кельн (Німеччина), на площі Heumarkt 30 липня відбудеться демонстрація "Schützt Kinder der Ukraine" на захист дітей від російської агресії в Україні, в результаті якої було вбито та поранено сотні українських дітей.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Захід організовано волонтерською організацією Blau-Gelbes Kreuz.

«Громадянське суспільство у Німеччині та інших країнах Європейського Союзу, серед яких і волонтери Blau-Gelbes Kreuz, з останніх сил допомагають Україні гуманітарною допомогою, підтримують банківськими переказами українську економіку та гостинно приймають біженців. Але цього недостатньо, щоб зупинити вбивства невинних», – ідеться в дописі.

Наголошується, що будь-який мир на умовах агресора завжди приводить до відсутності миру та ще більшої війни у майбутньому. Це головний урок, який повинно було засвоїти людство після воєн у 20 столітті. Саме тому Україна повинна раз і назавжди перемогти у цій війні, повністю відновивши контроль над окупованими територіями та забезпечивши дотримання прав і свобод людини по всій Україні.

Вимоги:

1. Надати Україні всю необхідну зброю задля захисту невинних, звільнення окупованих територій та забезпечення миру у Європі. Ініціювати формат ленд-лізу для швидкої підтримки українців у захисті своєї незалежності, демократії та миру у всій Європі.

2. Збільшити обсяги фінансової допомоги Україні задля допомоги українському народу подолати наслідки руйнувань від російських бомб та артилерії.

3. Запровадити ембарго на покупку газу та нафти з росії, оскільки з кожного сплаченого за російські енергоносії євро росія фінансує ракети, запущені в українські лікарні, університети та дитячі садки.

4. Сприяти звільненню українських військовополонених через тиск на кремль в усіх доступних міжнародних інституціях.

Волонтерські організації та ініціативи роблять все можливе, щоб допомогти Україні перемогти у цій війні. Так само віддано повинен працювати німецький уряд задля захисту демократії та встановлення миру у Європі.

Охочих доєднатися до акції чекають у суботу о 13:30 у Кельні на площі Heumarkt.

Нагадаємо, у Кельні у Schauspiel Köln відбулася прем'єра вистави “Про війну”, що була створена на основі розповідей українських драматургів про пережиті ними перші дні після 24 лютого 2022 року.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-