Українська молодь зустрінеться на релігійному фестивалі у Кракові

Українська молодь зустрінеться на релігійному фестивалі у Кракові

Укрінформ
Українська молодь з України та різних країн Європи зустрінеться на фестивалі “Вітер на-Дії”, що відбудеться у польському Кракові 17-18 вересня, щоб бути разом, молитися, дискутувати та творити майбутнє своєї країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

“Через війну сотні тисяч молодих українців опинились поза межами батьківщини в багатьох дружніх країнах, містах і родинах. Але нам так важливо бути разом! Ми зустрінемось на два дні, щоб знову відчути силу нашого українського духу. Ці два дні подарують кожному учаснику велику порцію надії та дадуть розуміння, що незалежного від обставин кожна і кожен з нас вже зараз може творити велике майбутнє своєї омріяної України”, – йдеться в дописі.

Організатори додали, що фестиваль “Вітер на-Дії” знову буде якісним і цікавим з молитвою, десятками відомих гостей, дружніми дискусіями, несподіваними зустрічами та якісною музикою.

Нагадаємо, Український клуб у Кракові – Фундація Зустріч (Klub Ukraiński w Krakowie – Fundacja Zustricz) запросив дітей 8-11 років на україномовну екскурсію з елементами детективу «Таємниця Йоста» у Віллі Деціуша.

Фото: Вітер На-Дії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-