Дітей запросили на детективну прогулянку українською мовою у Віллі Деціуша у Кракові

Дітей запросили на детективну прогулянку українською мовою у Віллі Деціуша у Кракові

Укрінформ
Український клуб у Кракові – Фундація Зустріч (Klub Ukraiński w Krakowie – Fundacja Zustricz) запросив дітей 8-11 років на україномовну екскурсію з елементами детективу «Таємниця Йоста» у Віллі Деціуша.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

«Сердечно запрошують дітей… пограти разом та відкрити таємниці вілли. Діти та екскурсовод візьмуть участь у грі, під час якої відвідають прекрасну віллу краківського фінансиста 16-го століття Йоста Деціуша, дізнаються про її таємниці і закутки та (можливо!) розшифрують повідомлення, яке, мабуть, ніколи не потрапляло до рук спадкоємців його статків», – ідеться в анонсі.

Екскурсія відбудеться 31 липня, початок – об 11.00. Записи обов'язкові за посиланням. Адреса Вілли Деціуша – ul. 28 lipca 1943 17a.

Вхід вільний, потрібно прибути приблизно за 15 хвилин раніше до головного вестибюлю вілли. Під час заходу дітей можна залишити під наглядом гіда. У разі відмови від участі слід повідомити організаторів.

Нагадаємо, у Кракові з нагоди першої річниці Українського дитячого аматорського театру оригінального жанру «New Day» відбувся показ спектаклю «Леся Українка», а також постановки «Дівчата захисниці» та «Як козаки писали листа ворогам України».

Фото: polskieradio.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-